tisdag 10 augusti 2010

ÖsterlenFörsta natten bodde vi på Kafferosteriet på Österlen - det var super bra! Hotellet är inrett med vackra norrgavel möbler och har underbar frukost buffé ekologiskt närproducerade produkter. På gården finns också ett kafferosteri som är under uppbyggnad men som är i full gång så det doftar verkligen gott!

Utsikten och omgivningarna kring Ales stenar är helt otrolig så ett besök där är bara ett måste.Vi stannade till på OlofViktors som är ett utav mina favorit fika/mat ställen. De har jätte goda mackor och bullar bakade på surdeg och i år hade de även hemmagjord glass! Vi köpte med oss surdegslimpa, knäckebröd och gott fiber, frö & nötströssel som de serverade på hotellfrukosten.


Kunde inte låta bli att fota denna gamla nerlagda bilverkstad. Jag älskar gamla hus och lokaler som ser övergivna ut, jag börjar genast fantisera om hur jag skulle kunna göra iordning och inreda det. 


Vår andra natt bodde vi på gemytliga Hörnan på Brantevik med utsikt över havet. Här är rummen inredda i mer romantisk stil med gamla möbler och detaljer, frukosten serveras i matsalen som ligger intill lanthandeln så det är verkligen mysigt.


Brantevik är vår favorit på Österlen...

1 kommentar:

  1. Det ser fantastiskt mysigt ut. Vi åkte på bröllopsresa till Österlen så det vore kul att åka tillbaka någon gång.

    SvaraRadera