torsdag 16 december 2010

Hitta hem


När man som jag slukar i sig flera hundra bilder i veckan på fina hem och annat som har med inredning att göra känns det som att man lätt kan bli lite schizofren i sin stil. Ena stunden suktar jag efter en rå industrilokal andra vill jag ha skandinaviskt avskalat och sen så vill jag helt plötsligt ha det kitschigt färgsprakande eller varför inte lite bondromantik. Men så dyker sådana här bilder upp och jag kan känna mig lugn igen, det är ju faktiskt just precis såhär som jag vill ha det! Det kanske är just det schizofrena som faktiskt gör ett hem personligt i alla fall :) 

3 kommentarer:

 1. precis så är jag med. sen i slutändan får man också nöja sig lite med det man får annars är man ju alltid missnöjd. men sträva till det bättre kan man ju alltid göra :)

  SvaraRadera
 2. Håller med dig! Jag är så scizofren att jag har lantligt i ena hörnet av köket och sprillans nytt och modernt i andra... Om man hårddrar det....

  SvaraRadera
 3. ohhh det kunde vara jag som skrivit! All inspiration flyger in i huvudet sen kommer det ut med en blandning som e jag:) Och det e väl som du skriver att det e då dt blir personligt!

  Hoppas ni får en underbar helg
  Kram Madde

  SvaraRadera