söndag 5 september 2010

Söndagsbilden #35


Så här ser det ut på vårt köksbord just nu för nu smids det planer för Tant Johannas framtid! Jag har alltid varit en tjej som skriver mycket, när jag var mindre var det dagbok och önskelistor. Önskelistorna sitter fortfarande i men dagboksskrivandet slutade jag med för några år sedan. Jag har istället utvecklat mitt "list" skrivande och skriver numera listor för ALLT och så fort en tanke slår mig måste jag skriva upp den. Helst ska det vara i en fin anteckningsbok med blyertspenna och som ni kanske ser har jag olika anteckningsböcker beroende på kategori. Lite överkurs kanske men det är så jag vill ha det.. ;)

Här är mitt första bidrag till Fabriken som samlar inredningsinspiration från ett gäng inredningsbloggare. Jag kommer från och med nu publicera en valfri söndagsbild och på tisdagar är det temabild som gäller. 

5 kommentarer:

 1. Vilken fin blogg du har! Kul att du visade en söndagsbild via fabriken så att jag hittade hit till dig. Åker upp på favoritlistan direkt!

  Ha en fin söndag!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Hej på dig!
  Intessant med listor, något jag kanske borde ta efter då jag är en riktig slarvmaja!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Maria: Tack så mycket! Din blogg har varit en utav mina favoriter länge :) Hoppas att helgen har varit bra.
  Kram

  Malin: Jag skulle ju inte kunna leva utan mina så prova du med!
  Kram Johanna

  SvaraRadera
 4. Fin bild! Jag är ju också anteckningsnörd och håller ständigt på och kluddar ned idéer och lösa tankar. För den röda tråden kanske finns där :) Ha en fin start på veckan!

  SvaraRadera
 5. Weronica: Tack! Ja, man vet aldrig ;) Har precis kommit hem från ett träningspass så det känns som en bra start. Hoppas att också haft en trevlig start på veckan!

  SvaraRadera