torsdag 19 augusti 2010

Vårt kök


Idag mår jag lite bättre så jag har orkat upp ur sängen idag och tagit lite bilder av vårt kök med min nya kamera. Har inte riktigt lärt mig den än men jag hoppas på att kunna ta fina bilder snart. 
Eftersom att vi bor i en hyresrätt får vi göra det bästa av situationen för att undvika att lägga ut för mycket pengar. I vårt kök från 70-talet har vi valt att ta bort köksluckorna från överskåpen, hyresvärden hade som tur var bytt ut det gamla kaklet till vanligt vitt och målat över trälaminatet med vit färg innan vi flyttade in. Trots att lägenheten renoverades någon gång på 70-talet har mycket orginal detaljer sparats. Spegeldörrar, fönster, golv, element, lister och kopparskyddet på golvet vid spisen har fått vara kvar, det tackar jag för!

6 kommentarer:

 1. Vackra detaljer i ett personligt kök. Jag njuter av att se öppna hyllor hos andra. Själv har jag praktiskt stängt :) Fint har ni!

  SvaraRadera
 2. Vilket personligt och fint kök. Vilken effekt det blev genom att ta av luckorna.

  Hoppas ni får en underbar helg

  STOR KRAM

  SvaraRadera
 3. Mmm, så mycket fint att vila ögonen på, verkligen jättefint. Gillar dina öppna hyllor, med alla fina detaljer.

  Kram, Bella

  SvaraRadera
 4. Wow vilket fint kök! Avundas alla som klarar av att ha öppna skåp, jag hade blivit knäpp av allt damm och smuts. Alla smådetaljer gör verkligen köket.. det slitna elementet, harmonin bland allt i skåpen och vaserna på bordet, riktigt fint!

  SvaraRadera
 5. Mycket fint bord och en tjusig pinnsoffa!

  SvaraRadera